18 d’oct. 2011


el curs pont per homologar el meu títol són 1750€ després dels més de 20.000 que hi porto invertits i tinc la petició de matrícula davant els nassos.
he de dir que sóc de les afortunades que té feina, que es pot permetre un lloguer, un viatge llarg a l'any i sopar fora (i amb vi) els caps de setmana.
però... ser mileurista serà la meva hipoteca a 60 anys?

5 comentaris:

  1. Estudiar és una vergonya, t'acaben fent pagar per tot. No sé com volen que siguem titulats i professional si per aconseguir la nostra formació hem d'afluixar la mosca d'aquesta manera...

    ResponElimina
  2. Serà afortunada si arriba a mileurista i no ha d'anar a dinar a un menjador de les germanetes de la caritat. Però no per això deixi de formar-se!

    ResponElimina
  3. Ui, i la taxa que et cobren perquè el senyor reietó (tot bonifaci ell i "campetxanu") t'estampi (de mentida) la signatura borbònica al paper del títol oficial?

    És com la darrera espremuda que et fan abans de llençar-te als lleons de la vida laboral.

    ResponElimina
  4. Xexu: un atracament i una vergonya. però al gener, si hi tinc plaça, hauré de tornar a compaginar les dues coses. (quin remei!)

    St. Tinc: doncs vull més. vostè que té contactes influents, no hi pot fer alguna cosa?

    Alyebard: així no puc queixar-me? fa tard. estic de pataleta!

    Porquet: potser d'aquí en surten els 1750€! que el monarques també estan de retallada. (es veu que la princesa vesteix de Zara, pobra...)

    ResponElimina