13 d’oct. 2011

m'he tornat a pintar les ungles i no m'he tret les sandàlies. el termòmetre ahir s'enfilava de nou als trenta i jo vaig sucar els peus al mediterrani per pura necessitat. observava com els jubilats eren els primers en despilotar-se: col·lecció de calçotets blancs i banyadors estampats. d'aquí 15 dies faran cua als ambulatoris per la vacuna de la grip a crit de "tenim preferència! som població de risc!" i segur que em vindrà al cap aquest moment.


9 comentaris:

  1. Pam! clatellada! En fi, deixa'ls gaudir una miqueta d'aquest estiu allargassat... de totes maneres, al CAP no deixaran d'anar-hi!

    ResponElimina
  2. Els iaios són devastadors arreu on van. Les arrugues, els cabells blancs i els seus "achaques" els donen impunitat :)

    ResponElimina
  3. Gaudiu del que encara queda d'estiu, que no sabem quan acabarà. Aviat menjarem castanyes en màniga curta. I respecte als jubilats... què dir. Aquests mateixos, camí de l'ambulatori, els es queixaran que els joves no tenen cap respecte, però pujaran al metro saltant per sobre teu no fos cas que els prenguis el seient...

    ResponElimina
  4. No et pensis, xata, alguns d'aquests venerables ancians els pots veure tot l'any ( fins i tot a ple hivern) fent una capbusada.

    I és que és penya d'abans de la guerra

    ResponElimina
  5. Com em deien a casa: No et queixis que ja arribaràs a vell i veuràs!, l'altre frase lapidària era: com que ja sóc vella puc dir el que em doni la gana, que ja tinc edat! i les engaltava que donava gust.
    I no et queixis del temps, que encara ens menjarem els torrons sota dos metres de neu...

    ResponElimina
  6. en tot cas, siguin com siguin els avis, que vigilin. que amb les retallades potser no en sobreviu CAP...

    ResponElimina
  7. Ja, però hem d'aprofitar el poc que queda de sol i bon oratge, després vindrà el fred amb els abrics i les bufandes...

    ResponElimina
  8. Que bo Anna!!! :) ejejje aqui també fa calor, però no tanta! :) Una abrassada des de Hefei, i en 4 hores, Shendong o algo així!! :P jejeje

    ResponElimina
  9. "no ser tant intransigent" com a propòsit serà cara el 2012, mentrestant.. deixa'm ser crítica, Porquet! ;)

    Anna, els tens ben clitxats! clar que hi ha graus! però en general... són de-vas-ta-dors! :)

    Xexu! definitivament la calor no va amb tu. sempre que parlo del temps tu respons amb un "vosaltres", em fa gràcia :)
    el mateix dimecres un avi m'escridassava perquè "no t'he vist-no li ve d'una persona-què et penses maca?-maleducada..." així, tot junt, darrere d'un "perdoni, em toca a mi". a vegades una orxata té un preu molt més alt del que sembla!.

    Benvolgut Gregori: amb aquests no m'hi fico que em fotrien una cleca que em deixarien clavada a terra! jo que sempre pateixo de bronquitis i pneumònies, quina vergonya! ;)

    m'ho trobaré Alyebard! i t'asseguro que, arribat el moment, portaré el banyador més estampat de la costa! :)

    jaja! ja tens raó Joan! ;)

    nosé qui ho estira Maria, però jo a les botigues no deixo de veure bufandes i guants que em compraria sota un aire acondicionat que MATA! ;)

    Marta! així m'agrada! per fi et deixen voltar! aprofita molt el viatge, bonica! un petonet! :)

    ResponElimina