26 de set. 2011


Dissabte a Ikea: Crònica d'una mort lenta i dolorosa.

tres hores en cotxe perquè l'Hospitalet s'apunta a la Mercè i Badalona és a l'altra banda, clar. plou de forma intermitent i el dia és gris i lleig. tothom s'ha llevat pensant el mateix? és injust, nosaltres ja hi vam quedar dilluns! són 50 minuts fent cua a la sortida 20 de la B-20. mira, un altre llest! (n'és ple). prometo que si me'l trobo amb el carro a dins el departament de cuines l'atropello, però no, encara no sé que serà impossible agafar velocitat. planta -4 lletra Q és mig kilòmetre fins a l'entrada, sort de les ganes d'estirar les cames després de les tres hores d'encarcarament rere el volant.

hi ha un home de pingüí cantant a l'entrada. amb gests obvis invita al ramat del què formem part a pujar a les escales mecàniques. a dalt, noies vestides de pallasso reparteixen globus a tot el què s'hi acosta: sóc al circ.

amb aquest caos és impossible tenir les idees clares i això que portem una llista objectiva del què necessitem: galeria, cuina, menjador i habitacions, aquí per lliure. ens falten les cortines! ja tornarem, si us plau.

a les 6pm. ens asseurem a taula perquè ens espera un plat d'arròs a la cubana, sinó, segur que em deixaria caure al sofà. potser fins l'endemà.

7 comentaris:

  1. Mmmmmm nosaltres tb vam tenir la mateixa mala idea ( o mala ikea)... quin agobio d gent!!!!

    ResponElimina
  2. Mala idea, sí, molt mala idea. No es pot anar en dissabte a l'ikea... això no ho expliquen al manual del perfecte emancipat, però és una cosa que cal saber. Hauries d'haver preguntat els més vells abans...

    ResponElimina
  3. Que no saps que al costat de Fira Barcelona (Hospitalet) també hi ha un IKEA, aquests de ciutat sou mesells.

    ResponElimina
  4. No faré llenya de l'arbre caigut... però heu sigut una mica passarells! (ja està, ja ho he dit! :))

    ResponElimina
  5. molt mala Ikea, Núria! serà possible que no ens hi trobèssim!?

    Xexu... tens alguna copia d'aquest manual a mà? hi inclou algun capítol de rentadora que vessa i pica que degota?

    Alyebard... d'allà en veniem! Però a Barcelona era festa i van decidir que tancar era la millor opció. hauriem d'haver abortat missió abans de travessar tot Barcelona, amb això et donaré la raó.

    Pere... passarelles, passarelles!! ;)

    ResponElimina
  6. i després munta-t'ho sol i desitjant que no falti cap cargol, que si no toca tornar-hi... (però tot s'ha de dir, a mi l'IKEA m'agrada)

    ResponElimina
  7. Joan! un cop t'has oblidat de la gimcana que representa anar-hi i ho tens tot a dalt de casa (que implica 7 o 8 viatges en ascensor, sort que n'hi ha!), montar-ho és prou relaxant. un cop tot a lloc, ja no te'n recordes de les peripècies fins aquí.. :)

    ResponElimina